Rengöring av postfack

Det är dags att få det lite snyggare och enhetligare i våra entréer.

Postfacken förvaltas av styrelsen och brukas av medlemmarna. Under årens lopp har postfacken blivit smutsiga och det sitter klisterlappar lite här och var på dem. Observera att de två namnskyltarna i luckan är styrelsens ansvar och de boende ska inte sätta in egentillverkade lappar här.
 
Ordningen är tyvärr inte den bästa och därför har styrelsen beslutat att rengöra samtliga postfack och ta bort klisterlappar samt även hemmagjorda skyltar för att skapa en enhetlighet i våra entréer. Nya skyltar med texten ”Ingen reklam, tack" kommer att monteras på de postfack som tidigare hade lappar med samma text.

Observera att det I fortsättningen inte kommer att vara tillåtet att sätta upp egna namnlappar, klisterlappar och småskyltar på facken!

Om du önskar någon mer skylt på postfacket efter rengöringen skicka då önskemålet till info@tulpantradet.se senast 2019-04-15 så får styrelsen ta beslut om detta kan godkännas. Ange namn och lägenhetsnummer samt en kort motivering. En restriktiv hållning kommer dock att gälla från styrelsens sida.

Arbetet beräknas starta 2019-05-01.

Vänliga hälsningar,
Styrelsen