Allmänt upprop från valberedningen!

Att vara medlem i en bostadsrättsförening är inte som att vara medlem i vilken annan förening som helst, eftersom för många är boendet den största investering som görs.

ALLMÄNT UPPROP FRÅN VALBEREDNINGEN

Att vara medlem i en bostadsrättsförening är inte som att vara medlem i vilken annan förening som helst, eftersom för många är boendet den största investering som görs.

För att föreningen ska fungera måste alla engagera sig i dess verksamhet vilket även inkluderar att delta i styrelsearbete. Om endast ett fåtal ställer upp riskerar vi att föreningen blir mindre välskött vilket kan resultera i att föreningens anläggningar och ekonomi påverkas negativt. För den enskilda medlemmen kan detta leda till högre avgifter samt att värdet på den investering som boendet utgör blir lägre.

Styrelsen ska på medlemmarnas uppdrag förvalta fastigheten samt tillvarata medlemmarnas behov och önskemål på bästa sätt. I styrelsen bör finnas personer med olika åldrar, kompetenser och erfarenheter samt att könsfördelningen bör vara tämligen jämn. Styrelseledamöterna delar på ett totalarvode som fastställs på årsmötet.

Med detta sagt uppmanar nu valberedningen att ni medlemmar överväger att ställa upp och delta i föreningens styrelse.

Inför kommande årsmöte söker vi främst personer med intresse, kunskap och erfarenheter inom:

  • Ordförandeskap då nuvarande ordförande, Claes Modess, har flyttat
  • Ekonomi och redovisning
  • Sekreterare

Om du själv känner för att göra en insats i föreningen så hör av dig till valberedningen senast 2020-03-22. Känner du till någon i föreningen som kan vara intresserad att ingå i styrelsen så tipsa gärna valberedningen om detta.

Stöd föreningen och dig själv!

Vänliga hälsningar,

Valberedningen/

Mats Hansson                                 Eva Lothigius                              Thomas Bergman

mats.hansson@ownit.nu                lothigiuseva@hotmail.com          thomas@tullingebilspa.se

Tfn: 073 - 747 09 14                       Tfn:070 - 839 34 51                     Tfn: 070 – 602 08 48

 

ALLMÄNT UPPROP FRÅN VALBEREDNINGEN.docx