Aktivitetsgruppens gårdsträff 2019-09-08

Det blev en trevlig dag på gården med ett antal grannar som visade sitt engagemang genom att delta, komma med förslag samt på olika sätt erbjuda sin hjälp för att genomföra aktiviteter framöver.

Cirka 30 grannar anslöt sig till gårdsaktiveteten som planerades och genomfördes söndagseftermiddagen den 8 september 2019 av Aktivitetsgruppen bestående av Thomas, Ingrid, Eva och Karin - alla boendes i Brf Tulpanträdet. De allra flesta som kom bor i Tulpanträdet, men några kom även från Avenboken och Korstörnet. Många deltog i den inledande jympan som leddes av Eva, vilken följdes av information från hela Aktivitetsgruppen. Det blev bra diskussioner och många bra förslag kom upp. Gårdsträffen avslutades med korv och fika - och ett särskilt tack till paret Ramsten som bidrog med hembakat till fikabordet!

Aktivitetsgruppens syfte är att starta en ökad gemenskap, glädje och ansvarskänsla på gården för att sedan fler grannar ska engagera sig. Förhoppningen är att ett par representanter från Brf Avenboken respektive Korstörnet kommer att ansluta sig så att vi kan jobba tillsammans i gemensam anda.

Målet är att fler och fler grannar kommer med och bidrar på olika sätt så att aktiviteterna fortsätter. Gruppen är inte statisk och kan inte på egen hand hålla lågan vid liv. Tanken är att du som har kunskaper/intresse inom något område och som känner att du kan tänka dig dela med dig av det till dina grannar ska känna dig välkommen att vara med och bidra och kanske arrangera/genomföra en aktivitet. Du vill kanske ha sällskap på promenaden eller vill starta en studiecirkel? Kom med förslag till Aktivitetsgruppen och/eller lägg ut en egen inbjudan på Facebook så hjälps vi åt till att öka trivseln i våra föreningar.

Aktivitetsgruppen kommer inom kort att få en brevlåda i port 166 dit grannar i alla de tre bostadsrättsföreningarna kan komma med idéer och/eller på olika sätt visa sitt engagemang och gärna erbjuda sin hjälp.

Ett stort tack till Aktivitetsgruppen som planerade och genomförde dagen - samt som satt bollen i rullning.