Valberedningen söker intresserade till styrelsen!

På kommande stämma 2022-05-19 ska ny styrelse väljas.

Här kommer en hälsning från valberedningen

Nu närmar det sig årsmöte för vår förening (2022-05-19) och vi vill därför efterlysa personer som vill vara med och ta ansvar och engagera sig i styrelsearbetet.

Vi vill påminna om att vi alla är medlemmar i en ekonomisk förening som äger vår fastighet och de bostadsrätter som ingår. Ni är alltså med och äger det hus ni bor i. Det vill säga lägenheterna, de gemensamma utrymmena, tak, ytterväggar etc och utemiljön. Vi ansvarar tillsammans för ekonomi, underhåll, hur de gemensamma utrymmena ska användas på bästa sätt och för att vi har ett tryggt och välskött boende. En bostadsrättsförening är beroende av medlemmarnas, dvs delägarnas, engagemang för att kunna fungera och vi behöver en styrelse, som på medlemmarnas uppdrag, ser till att arbetet blir uträttat och föreningens tillgångar förvaltas på bästa sätt.

Om du känner att det är din tur att vara med och bidra och ta lite extra ansvar, få möjlighet att påverka och tillföra, eller om du har förslag på en sån person, så välkommen att höra av dig till någon av oss i valberedningen för mer information. Vi hoppas att vi alla ses på årsmötet!

Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Valberedningen:
Thomas Bergman 070-6020848
Thomas@tullingebilspa.se

Toivo Orgmets  073-958 10 00
toivoorgmets@hotmail.com

Elin Rawet 070-7597059
Elinrawet@outlook.com