Styrelsen önskar alla medlemmar och boende en skön sommar!

Tag del av råd och regler enligt nedan.

Vi ber dig uppmärksamma följande:

  • Visa hänsyn till dina grannar genom att grilla med förstånd. Prata med dem om de är känsliga. Grillkol och tändvätska är förbjudet. Grilla inte för sent och tänk på att grilloset lätt tar sig in genom öppna fönster och balkongdörrar.
  • Dämpa musiken, samtalen och lekande barn efter kl. 22.00.
  • Om du reser bort en längre tid så informera gärna och ta hjälp av dina grannar. Begär uppehåll på dagstidning om du har. Töm postfacket innan du åker iväg. Stäng av huvudkranen till tvätt- och diskmaskinen. Låt inte fönster stå öppna så att det regnar in. Sätt gärna in en ljustimer så att det ser ut som om du är hemma. Speciellt viktigt är detta för lägenheterna med uteplats mot innergården och mot äldreboendet.
  • Håll uppsikt efter obehöriga i fastigheten. Släpp inte in personer som du inte känner igen, fråga dem var de bor eller vem de ska besöka. Vid akuta fall ring 112. Annars ring polisen på 114 14 och/eller maila till info@tulpantradet.se.
  • Se till att alla dörrar är ordentligt låsta efter er. Detta gäller lägenhetsdörrar, entrédörrar, källardörrar, förrådsdörrar, garagedörrar och soprumsdörrar.
  • Kolla brandvarnarna. Byt regelbundet batterier och byt ut brandvarnarna om de är äldre än 10 år.

​​​​​​​For those who don´t understand Swedish, please use Google translate on our website www.tulpantradet.se.

Vänliga sommarhälsningar/

Styrelsen BRF Tulpanträdet